Новини

Допомога пологовим будинкам в України під час пандемії COVID-19

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів спільно з Асоціацією неонатологів України завершили третю чергу проекту з надання засобів для захисту та протидії поширенню коронавірусної інфекції в пологові будинки та пренатальні центри України.

Піклуючись про новонароджених, проділь та медичний персонал, Церква надала засоби індивідуального захисти та дезінфікуючі рідини на загальну суму в 90 тисяч доларів США.  

Коментуючи цю співпрацю, представник президента Асоціації неонатологів України, Віталій Кушнір, зазначив, що "лікарі дуже вдячні, що в такий важкий період допомога прийшла дуже вчасно".

Серед інших ініціатив Церкви, направлених на підтримку та збереження життя та здоров’я маленьких дітей в Україні, можна відзначити програму з забезпечення пренатальні центри в різних областях лазерним офтальмологічним устаткування, навчання українських спеціалістів найкращим світовим стандартам реанімації новонароджених та сприяння створенню місцевих навчальних центрів через забезпечення їх устаткуванням, тренажерами та фінансуванням перекладу сучасної медичної літератури.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.