Прес-релізи

187-ма Генеральна конференція Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) з усього світу візьмуть участь у 187-й річній генеральній конференції, яка починається цими вихідними.

Мормони збираються двічі на рік, щоб послухати, як генеральні авторитети й інші провідники Церкви діляться своїми посланнями духовного скерування і натхнення на теми, пов’язані з євангелією Ісуса Христа. Весняні збори називають річними конференціями, а осінні — піврічними. Людей інших вірувань також запрошують взяти участь.

Сесії Генеральної конференції

Генеральна сесія для жінок, перша із шести сесій генеральної конференції, буде проводитися в суботу, 25 березня 2017 року у Конференц-центрі в Солт-Лейк-Сіті. Жінок, молодих жінок та дівчат, віком від 8 років і старших, запрошено відвідати цю сесію особисто або подивитися пряму трансляцію он-лайн чи в місцевих будинках зборів.

П’ять інших сесій генеральної конференції будуть транслюватися наживо з Конференц-центру у такий час (за літнім часом штату Юта):

Суботня ранкова сесія, 1 квітня, 10:00.

Суботня післяобідня сесія, 1 квітня, 14:00.

Генеральна сесія священства, 1 квітня 18:00.

Недільна ранкова сесія, 2 квітня, 10:00.

Недільна післяобідня сесія, 2 квітня, 14:00.

Генеральна сесія священства призначена для чоловіків та молодих чоловіків Церкви віком від 12 років і старших.

Перша генеральна конференція проводилася у 1830 році, одразу після організації Церкви. З 31 грудня 2015 року кількість членів Церкви становить понад 15,6 млн по всьому світу.

Всесвітня аудиторія

Конференц-центр дозволяє вмістити на кожній сесії 21 000 відвідувачів. Мільйони по всьому світу в тисячах будівель будуть дивитися чи слухати трансляцію багатьма мовами по телебаченню, радіо, через супутник та інтернет.

Крім трансляцій в місцеві каплиці СОД по всьому світу через церковні супутникові системи, Церква передає і транслює конференцію в прямому ефірі 27-ма мовами на LDS.org. Виступи з генеральної конференції також будуть доступні протягом двох наступних тижнів на каналі в застосунку Євангельска бібліотека понад 80-ма мовами.

Церква одразу розмістить виступи конференції багатьма мовами на своїх офіційних каналах в соціальних медіа. Людей заохочують ділитися цими посланнями, використовуючи хештег #LDSconf.

Особисте відвідування

Для відвідування сесій у Конференц-центрі необхідні квитки, і відвідувачі повинні будуть пройти там через контроль безпеки. Заборонено приносити камери, записуючі пристрої, зброю, їжу, рюкзаки, пакунки і великі сумки. Жива черга для людей без квитків починатиметься біля північних воріт Храмової площі.

Додаткові місця для сидіння будуть доступні в різних місцях Храмової площі. Іспаномовним відвідувачам будуть доступні додаткові місця для сидіння під час усіх сесій у Залі Асамблей. Додаткові місця для сидіння можна займати без квитків.

Відвідувачів конференції заохочують приїжджати разом і користуватися громадським транспортом, щоб зменшити затори на місцевих дорогах. За інформацією щодо місць для паркування зайдіть на LDS.org.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.