Прес-релізи

Цього Великодня зосередьмося на принципах миру від Князя миру

Великодня ініціатива, з якою звертається Церква в 2017 р.: "Знайти мир завдяки Христу".

Уже четвертий Великдень поспіль Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) закликає мормонів та інших людей у всьому світі ділитися сповненими надії посланнями про Ісуса Христа. Цього року акцент робиться на біблійному вченні про те, що Христос є Князем миру.

“І кликнуть ім’я Йому: Дивний порадник, Бог сильний, Отець вічності, Князь миру” (Ісая 9:5).

“Ми хочемо, щоб світ знав, що мир може прийти до всіх, хто щиро шукає Князя миру, — сказав президент Рассел М. Нельсон з Кворуму Дванадцятьох Апостолів. — Саме Його приємне й спасительне послання ми поширюємо у світі: “Зоставляю вам мир, мир Свій вам даю! Я даю вам не так, як дає світ. Серце ваше нехай не тривожиться, ані не лякається”.

Як і минулорічні послання (які переглянули мільйони людей), послання цьогорічної ініціативи припадає на Страсний тиждень, котрий настає після Вербної неділі, триває до Великодня (9-16 квітня) і містить три запрошення:

  1. Прийдіть до Христа.
  2. Дізнайтеся про принципи миру від Князя миру.
  3. Діліться тим, як знайти мир завдяки Спасителю.

Запрошуйте всіх прийти до Христа

Починаючи з сьогоднішнього дня, 31 березня, на сайті mormon.org.ua на веб-сторінці “Князь миру” буде розміщено двохвилинне відео (показане раніше), яке ілюструє роль Ісуса Христа як “Князя миру” і запрошує інших дізнатися про вісім “принципів миру”. Це відео буде доступним 33 мовами, а веб-сторінка — 29 мовами.

Дізнайтеся про принципи миру від Князя миру

Протягом Страсного тижня люди зможуть більше дізнатися про ці вісім принципів миру: віру, співчуття, прощення, покаяння, вдячність, Боже слово, молитву та надію. Кожного дня на цій веб-сторінці та в соціальних медіа буде подаватися один принцип з відео про досвід людей, які знаходять мир, живучи за цим принципом.

Діліться тим, як знайти мир завдяки Спасителю

Ці відео та відповідний їм контент також будуть доступні на церковних сторінках в соціальних медіа або на веб-сторінці "Князь миру". Для такого обміну досвідом в Інтернеті пропонується використовувати хештег #КнязьМиру.

Інші рекламні заходи

Цифрова реклама проводиться англійською, іспанською та португальською мовами. У всіх церковних центрах для відвідувачів, де спілкуються англійською мовою, і в центрі для відвідувачів при храмі в Мехіко, де спілкуються іспанською, встановлено дисплеї. Рекламні щити з оголошенням про цьогорічну ініціативу розміщені у Солт-Лейк-Сіті та на території храму в Лос-Анджелесі, в центрі для відвідувачів храму в Мехіко, а також в Києві.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.