Новини

Англійською про Полтаву та Україну

Місіонери та члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) присвячують частину свого часу соціальному служінню, беручи участь у різних спільних проектах з муніципальними адміністраціями, медичним закладами тощо. Вони діють виключно в рамках заходу, до участі в якому їх було запрошено, допомагаючи тим громадам, в яких знаходяться.  

У травні на запрошення одного з волонтерів Полтавського обласного молодіжного центру два місіонера виступили в ролі гостей з США, допомагаючи українцям вивчати англійську мову. Вони розповіли про свій досвід життя в Україні, улюблені страви української кухні, свою рідню, хобі та сімейну історію. Зустріч проходила у форматі "питання-відповідь", під час якої охочі могли практикувати свою англійську.

 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.