Тема

Старійшина Девід А. Беднар

Девід А. Беднар був висвячений і рукопокладений в члени Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 7 жовтня 2004 року. До свого покликання у Кворум дванадцятьох старійшина Беднар служив територіальним сімдесятником, регіональним представником, двічі був президентом колу та служив єпископом.

 

Старійшина Беднар народився 15 червня 1952 року в Окленді, шт. Каліфорнія. Він служив місіонером повного дня у Південній Німеччині, а потім навчався в Університеті Бригама Янга, де отримав ступені бакалавра та магістра. Він також отримав докторську ступінь з організаційної поведінки в Університеті Пердью.

По завершенні здобуття освіти старійшина Беднар працював професором бізнес-менеджменту в Техаському технічному університеті та в Університеті Арканзасу. Потім він був призначений президентом Університету Бригама Янга-Айдахо (колишній Рікс-коледж), і обіймав цю посаду з 1997-го по 2004 рік.

Старійшина Беднар одружився з Сюзан Кей Робінсон в Солт-Лейкському храмі 20 березня 1975 року. У них троє синів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.