Тема

Старійшина Д. Тодд Крістофферсон

Старійшина Д. Тодд Крістофферсон був покликаний до Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 5 квітня 2008 року. На момент свого покликання він служив у президентстві сімдесятників.

Під час свого служіння у президентстві сімдесятників старійшина Крістофферсон мав відповідальність наглядати за Північноамериканськими західною, північно-західною та південно-східною територіями Церкви. Він також служив виконавчим директором Відділу сімейної і церковної історії. Раніше він був президентом Мексиканської Південної території Церкви і жив у Мехіко.

Перед тим, як бути покликаним присвятити весь свій час служінню генеральним авторитетом Церкви, старійшина Крістофферсон був помічником генерального юрисконсульта в NationsBank Corporation (зараз це Bank of America) в Шарлотті, шт. Північна Кароліна. Перед цим він був старшим віце-президентом та генеральним юрисконсультом в Commerce Union Bank of Tennessee у м. Нешвілль, де він також брав активну участь у справах громади та діяльності міжрелігійних організацій. З 1975 по 1980 роки старійшина Крістофферсон займався юридичною практикою у м. Вашингтоні, після того, як працював судовим секретарем під керівництвом окружного судді США Джона Дж. Сіріка (1972–1974 рр.).

Він народився у Плезент Гроув, шт. Юта, закінчив середню школу у Нью-Джерсі, отримав ступінь бакалавра в Університеті Бригама Янга, де був відзначений іменною стипендією Едвіна С. Хінклі, та диплом юриста в Університеті Дюка.

Окрім інших покликань, він також служив у Церкві як регіональний представник, президент колу та єпископ. Юнаком він служив на місії в Аргентині.

Старійшина Крістофферсон та його дружина Кетрін Джейкоб Крістофферсон є батьками п’яти дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.