Тема

Старійшина Джеффрі Р. Холланд

Старійшина Джеффрі Р. Холланд був висвячений у члени Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 23 червня 1994 року. На момент свого покликання старійшина Холланд служив членом Першого кворуму сімдесятників, до якого його було покликано 1 квітня 1989 року.

З 1980 року і до покликання генеральним авторитетом у 1989 році, Джеффрі Р. Холланд служив дев’ятим президентом Університету Бригама Янга в Прово, шт. Юта. В минулому він служив відповідальним за освіту Церкви та був деканом Коледжу релігійної освіти в УБЯ.

Лідер серед учнів та спортсмен у командах середньої школи “Діксі” та Діксі-коледжі у своєму рідному м. Сент-Джорджі, шт. Юта, він отримав ступені бакалавра англійської мови і літератури та магістра релігійної освіти в Університеті Бригама Янга. Він здобув ступені магістра та доктора філософії за фахом американістика в Йельському університеті.

До свого покликання на служіння повного дня у Церкві старійшина Холланд активно займався професійною освітньою діяльністю. Він служив президентом Американської асоціації президентів незалежних коледжів та університетів (AAPICU), у правлінні Національної асоціації незалежних коледжів та університетів (NAICU) та членом президентської комісії Національної спортивної студентської асоціації (NCAA). За свою роботу над покращенням розуміння між християнами та юдеями ліга Anti-Defamation League of B’Nai B’rith вручила йому нагороду “Смолоскип свободи”. Він служив у правліннях кількох цивільних об’єднань та ділових корпорацій. Організація Бойскаути Америки нагородила його відзнакою “Заслужений скаут-орел”. Він є автором восьми книг, співавтором однієї з яких була його дружина Патриція.

Старійшина Холланд народився 3 грудня 1940 року в сім’ї Франка Д. Холланда та Еліс Бентлі Холланд. У 1963 році він одружився з Патрицією Террі. Вони є батьками трьох дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.