Прес-релізи

Інвалідні візки передані місту Хмельницький

Інвалідні візки від Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) передані місту Хмельницький в середині січня. В місцевому приміщенні пройшла церемонія для широкого загалу, в якій взяли участь представники Церкви, урядовці, друзі і ті, кому надавалася допомога. Дві місцеві телевізійні станції, а також репортер з журналу висвітлювали цю подію. Слов'ян Воронецький – директор відділу соціальних справ і добробуту – виступив на церемонії закриття і подякував Церкві за щедрі подарунки для людей з особливими потребами. Старійшина Едвард Коллум – гуманітарний місіонер – також взяв участь у привітальній церемонії. В програмі також брала участь музична група, яка виконувала гарну українську музику.

Мешканці Хмельницького, що отримали інвалідні візки, висловлювали свою вдячність.

Світлана Барабаш була у захваті, отримавши новий візок на зміну її старого, яким вона користувалася ще з 1994 року. Протанцювавши багато років в балеті, Світлана була вимушена перенести операцію на нозі. Та операція позбавила її змоги ходити.

Снелінський Альберт Станіславович потребував інвалідний візок через ускладнення від сколіозу, яке й призвело до інвалідності. Йому потрібен був такий візок, який би міг "танцювати під ним". Він активний спортсмен і обожнює займатися важкою атлетикою.

Наталія отримала свій інвалідний візок від уряду, але він їй не підійшов, так як був зроблений для набагато більшої людини. Вона дуже вдячна отримати такий інвалідний візок, який підходить їй і в якому вона почувається дуже зручно.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.