Прес-релізи

Церква запускає великодню ініціативу “Йдіть за Ним”

Очікується, що в ці великодні свята всесвітня ініціатива, зосереджена на Ісусі Христі, охопить десятки мільйонів людей у всьому світі. 

У неділю 13 березня Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) розпочала великодню ініціативу “Йдіть за Ним”. Мета ініціативи — забезпечити матеріалами мормонів і людей інших вірувань, аби вони могли ділитися ними у соцмережах і поширювати послання про Ісуса Христа.

Хоча кампанія розпочинається під час великодньої пори, провідники Церкви планують ділитися посланням про Христа протягом всього року. Мормони вірять, що оскільки Спаситель живе, ми всі маємо доступ до надії, радості, миру, покаяння та вічного життя, якщо ми прислухаємося до Його заклику “іди вслід за Мною” (Лука 18:22).

Новий двохвилинний відеоролик виставлено он-лайн на сайті www.mormon.org. Відео показує дорослу молодь з усього світу, яка ділиться великоднім посланням.

“Великодня ініціатива дійсно сподобається тим, хто дивитиметься її. Це чудове відео, — каже старійшина Нільсон з кворуму сімдесятників. — Ті, хто подивляться його, побачать, що “алілуя” означає, що ми любимо Спасителя, ми поклоняємося Йому, а це і буде частиною того святкування, яке ми намагаємося продемонструвати”.

Вебсайт та відеоролики буде перекладено 29 мовами, серед яких і українська.

Останні три роки Місіонерський відділ організовував різдвяні і великодні ініціативи, щоб охопити більш широку аудиторію, доносячи послання Церкви, що Ісус Христос живе. Провідники Церкви сподіваються, що ця остання медіаініціатива “Йдіть за Ним” буде такою ж вдалою, як і попередні різдвяні та великодні ініціативи, що зосереджувалися на народженні та воскресінні Ісуса Христа.

В грудні різдвяна ініціатива “Спаситель народився” охопила мільйони людей у всьому світі. Відеоролик подивилося понад 50 мільйонів.

Церква розпочала першу великодню ініціативу під назвою “Завдяки Йому” в 2014 році, яка проходила тиждень. В грудні 2014 року різдвяна ініціатива “Він — це Дар” включала відеоролик, який подивилося 34 мілійони. Відеоролик для великодньої ініціативи “Бо Він живе” 2015 року було переглянуто близько 30 мільйонів разів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.