Тема

Центри підготовки місіонерів

Щотижня майже 500 молодих чоловіків і жінок віком від 19 до 25 років, членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, залишають сім’ю, друзів, навчання та кар’єру і відправляються в один із центрів підготовки місіонерів (іноді скорочується як ЦПМ), що існують по всьому світу.

Перед відбуттям до підготовчого центру місіонери отримують лист з призначенням від Президента Церкви із Солт-Лейк-Сіті, в якому вказано, де вони будуть служити протягом двох років (для молодих чоловіків) або 18 місяців (для молодих жінок).

Майже 80 процентів місіонерів проходять навчання у найбільшому підготовчому центрі Церкви—у Прово, штат Юта. Упродовж року він стає домом одночасно для, у середньому, 2700 місіонерів.

У підготовчих центрах місіонери проходять релігійне навчання, вивчають мови і набувають навичок навчати. Перш ніж відправитися до місця свого призначення у більше як 120 країн, вони навчаються з більшою повагою та розумінням ставитися до культури тих регіонів і країн, де будуть служити. Підготовка триває від трьох тижнів до трьох місяців, залежно від часу, необхідного для вивчення мови.

Див. також Місіонерська програма

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.