Тема

Центри сімейної історії

FamilySearch має 4600 місцевих приміщень у 126 країнах, де кожний може мати доступ до генеалогічних записів та отримати фахову допомогу у дослідженні своєї сімейної історії. До цих центрів належить і Бібліотека сімейної історії у Солт-Лейк-Сіті, великі регіональні приміщення, такі як в Месі, Аризона, і Лос-Анджелесі, Каліфорнія, і менші центри, які зазвичай знаходяться безпосередньо у будинках зборів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони).

Центри сімейної історії працюють безоплатно і відкриті для широкого загалу; в них працюють обізнані волонтери. Кожний центр пропонує і новачкам в сімейній історії, і досвідченим її дослідникам засоби й ресурси, щоб вони знаходили своїх предків.

У цих центрах надається безкоштовний доступ до передплатних генеалогічних веб-сайтів. Відвідувачі також можуть мати доступ до великої оцифрованої фільмотеки Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, яка налічує майже 3 мільйона мікрофільмів з більш ніж 100 країн світу. Для цього використовується програма ImageViewer FamilySearch.

Деякі публічні бібліотеки та історичні товариства у Сполучених Штатах також приєдналися у цій справі до FamilySearch, надаючи відвідувачам доступ до таких самих ресурсів.

Завітайте на сайт FamilySearch, щоб знайти найближчий до вас центр сімейної історії.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.