Тема

Сховище для записів у Гранітній горі

Найбільше у світі зібрання генеалогічних записів зберігається у безпечному сховищі, розміщеному у горах поблизу Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта. У 1965 р. Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів побудувала Сховище для записів у Гранітній горі, щоб зберігати й убезпечувати важливі для Церкви записи, у т.ч. її величезне зібрання мікрофільмів, що стосуються сімейної історії.

З міркувань безпеки доступу для широкого загалу у Сховище записів у Гранітній горі немає, однак можете побачити як виглядає Сховища з середини у цьому відео.

У сховищі зберігається більш як 3,5 мільярда зображень на мікрофільмах, мікрофішах і цифрових носіях. На цей час Церква переписує у цифровий формат мікрофільми і робить доступними ці цифрові записи через веб-сайт FamilySearch.org. Щоб більше дізнатися про цей процес, подивіться це відео.

Записи, що зберігаються у Сховищі, зібрані завдяки домовленостям з архівами, бібліотеками та церквами у більш як 100 країнах. Копії цих записів безкоштовно надаються архіваріусу, а час від часу додаткові копії надаються, щоб замінити записи, що могли бути втрачені під час стихійного лиха чи пожежі. Ви можете подивитися відео з історією про те, як Церква змогла надати генеалогічні записи, які є безцінними для народу Ніує, що проживає на одному з Тихоокеанських островів, після нищівного циклону.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.