Тема

Старійшина Річард Г. Скотт

Річард Гордон Скотт був підтриманий як апостол Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 1 жовтня 1988 року. Він був покликаний членом Першого кворуму сімдесятників 2 квітня 1977 року і служив членом президентства цього кворуму з 1 жовтня 1983 року до свого нинішнього покликання.

Він народився 7 листопада 1928 року у Покателло, шт. Айдахо, в сім’ї Кеннета Лероя Скотта та Мері Віттл Скотт. У 5-річному віці він переїхав з батьками до Вашингтона (округ Колумбія), де його батько служив у Міністерстві сільського господарства, а пізніше став заступником міністра сільського господарства.

Він закінчив Університет Джорджа Вашингтона, де отримав фах інженера-механіка, служив на місії повного дня в Уругваї і захистив післядипломну роботу з ядерної інженерії в Оукриджі, шт. Теннессі. З 1953 по 1965 роки старійшина Скотт служив безпосереднім помічником адмірала Хаймана Ріковера, керуючи розробкою ядерного палива для різних видів морських та наземних електростанцій. Університет Бригама Янга нагородив старійшину Скотта у 2008 році почесним докторським ступенем за християнське служіння.

З 1965 по 1969 роки він очолював Аргентинську Північну місію в Кордові, Аргентина. Після повернення він працював приватним консультантом, надаючи поради компаніям, що займаються атомною енергетикою.

До свого покликання сімдесятником він служив регіональним представником в Уругваї, Парагваї, Північній та Південній Кароліні, Вірджинії та м. Вашингтоні.

Старійшина Скотт любить нашого Небесного Батька, Його Улюбленого Сина та всіх інших дітей Батька. Старійшина Скотт має велику кількість різних інтересів. Він відчуває глибоку любов до природної краси світу.

Він благословенний талановитою дружиною, Джанін Уоткінс, з якою вони були запечатані 16 липня 1953 року в храмі Ментай. Вона померла 15 травня 1995 року. Вони є батьками семи дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.