Тема

Старійшина Роберт Д. Хейлз

Старійшина Роберт Д. Хейлз був підтриманий членом Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 2 квітня 1994 року.

Старійшина Хейлз отримав своє покликання бути генеральним авторитетом 4 квітня 1975 року. Він служив помічником Кворуму Дванадцятьох Апостолів і пізніше членом Першого кворуму сімдесятників. Він був Верховним єпископом Церкви з квітня 1985 року до моменту покликання у Кворум Дванадцятьох Апостолів.

Він служив регіональним представником протягом п’яти років до того, як отримав покликання генерального авторитета. Раніше він служив президентом приходу, єпископом, первосвящеником та радником президента колу. Він був президентом Англійської Лондонської місії в кінці 1970-х років і служив першим радником у генеральному президентстві Недільної школи.

Перед тим, як отримати покликання присвятити весь свій час служінню в Церкві, старійшина Хейлз зробив видатну кар’єру в бізнесі, служачи на керівних посадах у трьох великих національних компаніях.

Старійшина Хейлз народився в м. Нью-Йорк. Він є випускником Університету Юти і має ступінь магістра ділового адміністрування, отриману в Гарварді. Він служив у Військово-Повітряних силах США пілотом реактивного літака-винищувача.

Він одружився з Мері Кренделл і вони мають двох синів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.