Тема

Проекти стосовно чистої води

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6212-1-3216-1,00.html

  • За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, більше мільярда людей не мають доступу до чистої води. Без чистої води багато людей потерпають від таких захворювань, як холера, діарея і тиф. У 2002 р. Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів виступила з ініціативою поліпшити здоров’я у таких поселеннях, надавши там людям доступ до джерел чистої води.
  • Який саме вид джерела води буде в таких населених пунктах залежить від їхнього місцезнаходження і їхніх потреб, це можуть бути колодязі, водосховища, системи водопостачання або водоочищення.
  • Жителі таких населених пунктів залучаються до планування і впровадження кожного проекту і самі виконують більшість робіт, передбачених проектом. Потім представників цих населених пунктів навчають, як підтримувати роботу встановлених систем.
  • У 2006 р. проекти чистої води були впроваджені в 32 країнах і принесли користь більш як 1,1 мільйона людей у більш як 1000 населених пунктах. Серед таких країн: Алжир, Вануату, Вірменія, В’єтнам, Гана, Демократична Республіка Конго, Домініканська Республіка, Ефіопія, Індія, Індонезія, Камбоджа, Кенія, Китай, Лаос, Ліберія, Мадагаскар, Малайзія, Мозамбік, Монголія, М’янмар, Намібія, Непал, Нігерія, Перу, Румунія, Самоа, Танзанія, Тонга, Уганда, Фіджі, Філіппіни, Чуук.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.