Тема

Президентство Товариства молодих чоловіків

Генеральне президентство молодих чоловіків служить під керівництвом Першого Президентства Церкви, щоб наглядати за заходами юнаків-мормонів віком від 12 до 18 років. Нині діюче генеральне президентство: Девід Л. Бек, президент, Ларрі М. Гібсон, перший радник, і Адріан Очоа, другий радник. Вони почали служити з квітня 2009 р.

Товариство молодих чоловіків сприяє зростанню і розвитку кожного молодого чоловіка завдяки настановам, заходам і спільним заходам, що проводяться Аароновим священством і Товариством молодих жінок. Товариство молодих чоловіків зміцнює роботу Ааронового священства у приході і надає підтримку батькам і сім’ям. Товариство молодих чоловіків допомагає юнакам виконувати свої обов’язки в Аароновому священстві.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.