Тема

Президентство Початкового товариства

Церква має всебічну програму для навчання дітей, яка називається “Початкове товариство”. Це Товариство було засноване у 1878 р. Його мета — навчати дітей Євангелії Ісуса Христа і допомагати їм навчитися жити за її принципами.

Програма розрахована на дітей віком від 3 до 11 років; заняття проводиться впродовж двох годин щонеділі, коли батьки беруть участь у своїх щотижневих зборах. На сьогоднішній день Початкове товариство відвідують у всьому світі більше мільйона дітей.

У квітні 2016 р. сестра Джой Д. Джоунс була покликана служити генеральним президентом Початкового товариства Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Сестра Джин Б. Бінгем і сестра Бонні Х. Кордон були покликані служити її першим і другим радниками.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.