Прес-релізи

Найкращі побажання новому Папі Римському

Перше Президентство висловлює «найкращі побажання» новому Папі Римському Франциску. В середу, 13-го березня 2013 року було зроблено наступну заяву.

Від імені керівництва та членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів ми висловлюємо найкращі побажання Його Святості Папі Римському Франциску і молимося, щоб світ Господа перебував з ним в його служінні на посаді понтифіка Католицької церкви.

Для нас було честю брати участь у спільній роботі наших церков в питаннях віри, моралі та служіння бідним і нужденним. Ми цінуємо відносини, які сформувалися в процесі цього служіння і вдячні за все те позитивне, що було досягнуто.

Ми сподіваємося і в майбутньому разом прагнути до здійснення того, "що тільки правдиве, що тільки чесне, що тільки праведне, що тільки чисте, що тільки любе, що тільки гідне хвали, коли яка чеснота, коли яка похвала" (Філліпійцям 4:8).

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.