Стаття з новин

Зустріч зі студентами УНПУ

Директор мормонського Департаменту зв'язків з громадськістю Східноєвропейської території Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, Олена Нечипорова, з Москви зустрічалась 20 березня в Києві з членом виконавчого комітету «Молодіжної Асоціації  релігієзнавців України» О. Кисельовим.

На зустрічі було обговорено кілька важливих питань щодо співпраці Церкви з молоддю і студентами провідних Українських університетів, зокрема участь молодих людей, які не є членами Церкви, у заходах для молоді, що організовуються Церквою.

Потім відбулася відкрита лекція для студентів Національного педагогічного університету, яку прослухали 23 студенти – майбутні фахівці з філософії та релігієзнавства. Пані Нечипорова, кандидат філософських наук, є досвідченим викладачем, тож лекція виявилася напрочуд цікавою і була сприйнята з великою увагою, що зумовило велику кількість питань наприкінці.

Незважаючи на зайнятість, пані Нечипорова із задоволенням погодилася виступати з лекціями в майбутньому, а у перебігу розмови виникла думка запрошувати на такі лекції ще й студентів філософського факультету Університету ім. Т. Г. Шевченка, які нещодавно відвідували дім зборів Церкви, що розташований на ділянці Київського храму.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.