Прес-релізи

Мормони готуються до щорічної Генеральної конференції

Мормони з усього світу готуються почути послання натхнення і керівництва від своїх лідерів в ході 186-ї щорічної Генеральної конференції Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Провідники Церкви звернуться до людей з духовними посланнями на різні теми, пов’язані з Євангелією Ісуса Христа.

Шість сесій будуть транслюватися в прямому ефірі з конференц-центру в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, починаючи з суботи 26 березня 2016 року. Заплановані наступні сесії Генеральної конференції:

Загальна жіноча сесія, 26 березня
Суботня ранкова сесія, 2 квітня
Суботня денна сесія, 2 квітня
Загальна сесія священства, 2 квітня
Ранкова недільна сесія, 3 квітня
Післяобідня недільна сесія, 3 квітня

Загальна жіноча сесія призначена для всіх жінок та дівчат віком від восьми років, а загальні збори священства – для чоловіків і молодих хлопців віком від 12 років і старше.

Конференція буде доступна для перегляду українською, російською, англійською та ще більш ніж 80 мовами на сайті LDS.org за посиланням - Генеральна конференція, а починаючи з 10 квітня і під час зборів, присвячених перегляду Генеральної конференції, які пройдуть в будинках зборів Церкви по всій території України.

Генеральні конференції проводяться Церквою двічі на рік – навесні та восени. Першу спільну конференцію було проведено 1830 року, коли Церкву було вперше організовано.

Всесвітня аудиторія

Конференція пройде в Конференц-центрі у Солт-Лейк-Сіті, США. Зала цієї будівлі вміщує 21000 чоловік. Мільйони людей з усього світу будуть дивитися чи слухати конференцію. Вона буде транслюватися більш ніж 80 мовами в 7400 церковних будівель. Завдяки телебаченню, радіо, супутниковому зв’язку та інтернет-трансляції її подивляться в більш ніж 100 країнах світу. До того ж це перший раз, коли Генеральна конференція транслюватиметься по всьому Африканському континенту.

Через свої офіційні соціальні медіа Церква буде негайно відправляти повідомлення в прямому ефірі з конференції кількома мовами. Громадськості пропонується поділитися цими повідомленнями, використовуючи хештег #LDSconf.

Охоплення конференції, в тому числі фотографії, будуть опубліковані на MormonNewsroom.org та на відповідних соціальних сторінках у Facebook, Twitter, Instagram і Google+. Також існує можливість підписатися на отримання новин з конференції через розсилку електронною поштою.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.