Прес-релізи

Лекція для студентів Національного педагогічного університету

1 листопада 2013 року в Києві відбулася ще одна лекція для студентів Національного педагогічного університету ім. Драгоманова в рамках проекту «Рік мормонів в НПУ». Лекція проводилася в приміщенні будинку зборів по вул. Шота Руставелі, 16. Спочатку студенти побували на екскурсії по приходу, під час якої обговорювалися особливості функціонування допоміжних організацій Церкви, відмінності Церкви від інших християнських конфесій, доктрина про Божество, план спасіння, Книга Мормона, принцип безоплатного служіння у Церкві й таке інше.

Друга частина лекції проводилася у приміщенні Церковної системи освіти. Студенти дізналися про програму ЦСО, переглянули відеосюжет про молодіжну конференцію, яка проводилася влітку, а також дізналися про принципи організації та цілі церковних заходів. Студенти ставили багато запитань, на які отримували докладні відповіді.

Після лекції студентам запропонували невелике пригощення, гру в настільний футбол (фузбол) та аерохокей. Студенти із задоволенням грали в ігри, а дехто продовжував ставити запитання у неформальній обстановці.

Цю лекцію від попередніх вирізняє те, що вона проводилася за ініціативи самих студентів. Вони запропонували тему лекції, що свідчить про зростання зацікавленості до Церкви і бажання якомога більше дізнатися про неї.

Лекція пройшла в дружній та невимушеній атмосфері. Її проводили Юрій Слепак, член президентства Київського українського колу, та Володимир Денщиков член вищої ради колу.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.