Прес-релізи

Круглий стіл, присвячений 25-річчю Церкви в Україні

Круглий стіл, присвячений 25-річчю Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) в Україні пройшов в Інституті філософії імені Г.С. Сковороди НАН України.

Це наукове зібрання було проведено 17 вересня 2016 року, рівно через 25 років після реєстрації першої громади в Україні. На зібранні були присутні професор Анатолій Колодний та колишній президент першої Української місії Церкви Говард Бідулф. Саме ці люди брали участь у важливих подіях, які відбувалися вже далекого 1991 року.

Під головуванням професор Колодного науковці з різних освітніх установ зробили доповіді, розкриваючи теми, пов’язані з різними аспектами мормонізму: історія Церкви в Україні, трудова етика, сімейні цінності, місіонерська діяльність, а також питання, пов’язані з релігійною свободою та толерантністю в різних соціальних об’єднаннях та професійних групах.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.