Прес-релізи

186-та піврічна Генеральна конференція Церкви

Кожні півроку Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) проводить всесвітні збори членів Церкви — Генеральну конференцію.

Протягом цих зборів члени Першого ПрезидентстваКворуму Дванадцятьох Апостолів та інші керівники Церкви звернуться до членів Церкви та всього світу, запрошуючи почути їхні надихаючі послання. 

Збори проходять в Конференц-центрі, що в Солт-Лейк-Сіті, США, у залі, розрахованому на 21 тисячу осіб та транслюються наживо багатьом мільйонам глядачів у всьому світі. Конференція, що пройде у жовтні 2016 року буде перекладатися 94 мовами та буде доступна до перегляду через мережу Internet. П’ять сесій цієї конференції пройдуть 1 та 2 жовтня.

 

Варіанти перегляду

Дізнайтеся у місцевих провідників про можливості перегляду сесій конференції в місцевих будинках зборів. Зайдіть на сайт LDS.org/maps, щоб знайти місцевий дім зборів. 

Пряма трансляція, а також постійний доступ до запису конференції доступні через мережу Internet, наприклад, на LDS.org і YouTube.

У прямому ефірі сесії конференції будуть транслюватися:

Сесія Священства — 1 жовтня о 18:00 MDT (за київським часом — 2 жовтня о 03:00).

Загальні сесії — 1 та 2 жовтня о 10:00 і 14:00 MDT (за київським часом — 1 та 2 жовтня о 19:00 та о 23:00)

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.