Тема

Етміт

  • Етміт, ефіопська вівсяна суміш, що виготовляється за існуючим вже багато століть рецептом, є харчовою сумішшю, до якої входять вівсяне борошно, сухе молоко, цукор, сіль та додаткові вітаміни й мінерали. Ця суміш, як підтвердили спеціалісти-дієтологи з Університету Бригама Янга, допомагає дітям та людям похилого віку, які так погано харчуються, що не можуть перетравлювати неподрібнене зерно або їжу, приготовану з борошна грубого помелу.
  • У 2003 р. Церква відправила перший вантаж з етмітом до Ефіопії, щоб допомогти там уникнути голодної смерті 12 мільйонам людей. Цей перший вантаж був вагою 36000 кілограмів.
  • Едміт і далі виготовляється у Солт-Лейк-Сіті на Площі Благополуччя і доставляється людям, які страждають від голоду у різних куточках світу.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.