Тема

Діти в Церкві

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів має комплексну програму для навчання дітей, яка називається Початкове товариство і була запроваджена в 1878 р. Мета Товариства - навчати дітей Євангелії Ісуса Христа, та допомагати їм навчитися, як жити за її принципами.

Ця програма розрахована на дітей віком від 3 до 11 років, заняття за нею проводяться упродовж двох годин кожної неділі, поки їхні батьки приймають участь у своїх щотижневих зборах. На цей час Початкове товариство відвідує більше одного мільйона дітей по всьому світу.

Заняття у Початковому товаристві складаються з двох частин: “спільні заходи” і навчання в окремих класах. Спільні заходи дають дітям можливість брати участь у багатьох церковних програмах, як розважальних, так і суспільно корисних. Навчання у класах знайомлять їх з основами Євангеліє й головними принципами Християн.

Діти також беруть участь у проведенні “днів заходів”, під час яких їм надається нагода взаємодіяти одне з одним і мати здорові розваги під час фізичних, творчих, культурних заходів, а також під час служіння. Дні заходів дають дітям можливість застосувати в дії принципи, яких їх навчали у Початковому товаристві у неділю та вдома.

Діти віком від 8 до 11 років включно ставлять перед собою особисті цілі у путівниках Віра в Бога, що допомагає їм жити за євангельськими принципами, зміцнювати своє свідчення і дружити з іншими. Це також допомагає їм підготуватися до переходу до програм Товариства молодих чоловіків і Товариства молодих жінок, на час, коли їм виповниться 12 років.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.