Прес-релізи

Мормонська гуманітарна служба допомогла інтернату в Снятині

Гуманітарна служба Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) надала допомогу інтернату в Снятині поблизу міста Чернівці.

У цьому інтернаті мешкає 110 дітей і дорослих віком від 5 до 30 років. Усі вони ---інваліди, які страждають від фізичних та розумових вад.

Церква подарувала обладнання для кухні та пральні,  якого вкрай потребував цей інтернат. Не маючи нового устаткування, кухонний персонал мав приходити на роботу до 5 ранку, щоб приготувати сніданок. Тепер за допомогою сучасної плити, духовки, морозильної камери й іншого кухонного обладнання вони можуть готувати здорову їжу набагато швидше.  Персонал, що працює у пральні, кожного дня пере понад 500 кг одягу та постільної білизни, а з новими пральними та сушильними машинами вони зможуть працювати набагато ефективніше.

Церква також забезпечила інтернат кількома новими фонтанчиками з питною водою, які дають дітям доступ до чистої питної води протягом дня. Директор закладу, а також персонал, висловили глибоку вдячність за щедрість членів Церкви в наданні такого необхідного обладнання.

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) проводить гуманітарні проекти допомоги та розвитку у країнах по всьому світу. Проекти проводяться для людей  будь-якої національності та віросповідання.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.