Тема

Візитна вчителька

Візитна вчителька—це жінка, призначена наглядати за іншою жінкою в її церковному приході чи філії і допомагати їй. Для кожної жінки призначаються дві візитні вчительки; вони спілкуються з нею щонайменше раз на місяць і заохочують її жити за євангелією Ісуса Христа. Під час цього регулярного відвідування вони повідомляють цій жінці духовне послання, яке пристосовується до потреб чи турбот кожної окремої жінки. Ці послання часто надихають на подальше обговорення євангелії, і жінки вчаться разом.

“Візитні вчительки служать від імені Спасителя. Наші руки—Його руки, наша любов—Його любов, наше служіння—Його служіння. Хороші візитні вчительки знають підопічних сестер. Вони люблять їх, служать їм і допомагають їм розуміти євангелію … . Вони зосереджуються на зміцненні сімей і життів. Немає більшого привілею, ніж пильнувати за іншою людиною і зміцнювати її”,—сказала генеральний президент Товариства допомоги Джулі Б. Бек.

Крім духовного аспекту їхнього покликання, візитні вчительки також допомагають задовольняти тимчасові потреби цієї жінки та її сім’ї. Наприклад, якщо ця жінка народила дитину, візитні вчительки можуть готувати їжу для неї та її сім’ї або допомогти їй з прибиранням, якщо вона хвора.

Більшість жінок у Церкві мають можливість служити візитними вчительками. Програма візитного вчителювання координується Товариством допомоги, жіночою організацією, яка діє в кожній громаді святих останніх днів.

Програма візитного вчителювання доповнюється програмою домашнього вчителювання, вони призначені задовольняти потреби святих останніх днів. Домашні вчителі—це двоє чоловіків, які призначені відвідувати вдома всіх, хто живе у межах приходу.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.