Прес-релізи

Відбулися історичні збори жінок Церкви

Історичні релігійні збори мормонських жінок

Сотні тисяч жінок, молодих дівчат та дівчаток віком від 8 років зібралися по всьому світу 29 березня 2014 року на збори для жінок Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Провідники-жінки допоміжних організацій церкви, які відповідають за дітей (Початкове товариство), дівчаток підліткового віку (Товариство молодих жінок) та дорослих жінок (Товариство допомоги) вітали зібрання у Конференц-центрі в Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта. Ці збори транслювалися 55 мовами за допомогою телебачення, радіо та Інтернету.

Нові об’єднані збори будуть проводитися двічі на рік і замінять ті збори, які щорічно окремо проводилися для Товариства допомоги і Товариства молодих жінок. Серед промовців були керівники жіночих допоміжних організацій: сестра Лінда К. Бертон, генеральний президент Товариства допомоги, сестра Бонні Л. Оскарсон, генеральний президент Товариства молодих жінок, та сестра Розмарі М. Уіксом, генеральний президент Початкового товариства.

Провідники жінок кажуть, що є сила в зібранні, і мета піврічних генеральних жіночих зборів - дати настанови та натхнення жінкам та молоді.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.