Прес-релізи

184-та річна генеральна конференція Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів

5-6 квітня 2014 р. у Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта, відбудеться 184-та річна генеральна конференція Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. За традицією ця конференція проводиться щороку в перші вихідні квітня. Для участі в ній, а також у піврічній генеральній конференції, яка проводиться в жовтні, збираються члени Церкви по всьому світу. Під час конференції провідники Церкви звертаються до членів Церкви з посланням євангелії Ісуса Христа, щоб зміцнити їхню віру і свідчення.

Мільйони людей зможуть взяти участь у генеральній конференції завдяки супутниковим трансляціям, прийом яких здійснюється у понад 6000 церковних будівлях 83 мовами.

З подіуму виступатимуть пророк, апостоли та інших церковні провідники, а також пролунають гімни у виконанні Хору скинії.

З 2001 р. подібні конференції та інші важливі події проводяться у Конференц-центрі на 21000 місць.

Члени Церкви запрошуються до участі в загальних сесіях за допомогою радіо, телевізійних, супутникових або Інтернет-трансляцій на сайті LDS.org, а також у місцевих домах зборів Церкви. У місцевостях, де дозволяє відстань, носії священства запрошуються до місцевого дому зборів Церкви для перегляду трансляції сесії священства. Представники інших конфесій також запрошуються для перегляду та участі.

Місцеві провідники можуть змінити час проведення регулярних церковних зборів або, якщо доречно, змінити порядок їх проведення для надання можливості членам Церкви слухати або дивитися генеральну конференцію за допомогою радіо, телевізійних, супутникових трансляцій або через Інтернет.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.