Тема

Бібліотека сімейної історії

FamilySearch фінансує найбільшу генеалогічну бібліотеку у світі: Бібліотеку сімейної історії в Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта. Ця всесвітньо відома бібліотека є безплатною і відкритою для широкого загалу.

У Бібліотеці працюють фахівці та волонтери, які є експертами у пошуку інформації і можуть допомогти початківцям розпочати дослідження їхнього родоводу або допомогти людям, уже досвідченим у вивченні сімейної історії, знаходити нову інформацію. Штатні працівники можуть підказати джерела для дослідження, відповісти на запитання стосовно географії чи мов, надавати консультації стосовно того, які записи є доступними для конкретних місцевостей і як ними користуватися. Бібліотека також пропонує безкоштовне навчання у класах та на семінарах в самій Бібліотеці, а також он-лайн для тих, у кого немає можливості приїхати у Солт-Лейк-Сіті.

У Бібліотеці зібрано імена більш як 3-х мільярдів померлих людей з більш як 100 країн. Ця інформація знаходиться на:
• 2,4 мільйона касет мікрофільмів
• 727000 мікрофіш
• 356000 книг, серійних видань та видань інших форматів
• Більше 4500 періодичних видань
• 3725 електронних джерел

Дедалі все більше цих матеріалів стають доступними на веб-сайті FamilySearch. Записи, які на даний час існують лише на мікрофільмах чи мікрофішах, можна знайти, досліджуючи FamilySearch Catalog. Багато матеріалів можуть надаватися у місцеві центри сімейної історії за незначну плату.

Бібліотека сімейної історії—один з найпопулярніших туристичних об’єктів у шт. Юта; щороку десятки тисяч людей приїздять звідусіль, щоб побувати в ній. Ті, хто планує відвідати Солт-Лейк-Сіті, можуть знайти більше інформації стосовно відвідування Бібліотеки сімейної історії на сайті FamilySearch.org.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.