Прес-релізи

Семінар “Шлюбні стосунки та виховання дітей”

Семінар "Шлюбні стосунки та виховання дітей" відбудеться 13 червня, в суботу, з 11:00 по 13:30 за адресою: вул. Шота Руставелі, 16, 3 поверх.

Шелом Левітт багато років поспіль проводить подібні семінари в Україні. Розпочавши свою професійну діяльність як практикуючий юрист, вона займалася юридичними питаннями, пов’язаними з сімейними стосунками. Після цього, здобувши ступінь магістра в університеті Бригама Янга на факультеті "Шлюб, сім’я і розвиток людини", вона також є викладачем і консультантом з питань сімейних стосунків та виховання дітей. Зараз Шелом Левітт поглиблює свої знання в університеті штату Пенсильванія.

Шелом Левіт була обрана Держдепатаментом США на отримання престижної стипендії Fulbright Fellowship. Як стипендіат Fulbright вона викладала курс “Шлюб та сімейні стосунки” в Державному університеті ім. Тараса Шевченка та проводила психологічні дослідження в Україні. 

Шелом та її чоловік Девід є батьками 7 дітей та членами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів.

Кожна сім’я, яка прийде на семінар, отримає книгу, написану Шелом Левітт у співавторстві з іншими вченими, під назвою "Целостность сексуальных отношений в браке".

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.