Прес-релізи

«Руки допомоги мормонів» у Полтаві

25 квітня 2015 р. у дитячому санаторії для дітей з порушенням опорно-рухового апарату м. Полтави пройшло служіння «Руки допомоги мормонів».

Служіння було заплановане заздалегідь і погоджено з головним лікарем санаторію Віктором Володимировичем Бойко.  Воно тривало з 10:00 по 13:30. Упродовж цього часу прихожани прибирали сміття, прополювали клумби, обрізали дерева.

Керівництво санаторію було дуже вдячне за служіння. У минулому році за сприяння гуманітарної служби Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів  для цього санаторію Полтавським приходом було передано безкоштовно 2 інвалідні візки.

Члени Церкви планують і надалі допомагати цьому закладу. Служачи громаді та ближнім, вони намагаються наслідувати приклад Ісуса Христа.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.