Прес-релізи

«Супер субота» мормонської молоді

15 листопада відбувся чудовий захід для молоді Київського Українського колу під назвою «супер субота». Молодь віком від 12 до 18 років приїхала до Київського храму і провела кілька годин у навчанні, іграх та спілкуванні.

Упродовж кількох годин усі бажаючі могли відвідати сесію хрищення у храмі, а також відвідати уроки братів та сестер, які з радістю провели цей день разом з молоддю. Одна з тем навчання була присвячена сімейній історії та необхідності шукати своє коріння, своїх предків, робити записи про їхнє життя і готувати те, що можна буде передати наступним поколінням.

То був чудовий день і чудовий захід, який надихнув молодь бажанням жити краще, ніж раніше.

 «Супер суботи» проводяться в Київському колі на регулярній основі, і молодь залюбки бере в них участь. Головна мета цього заходу - дати молоді можливість побути разом, зміцнити і підтримати одне одного та навчати важливих принципів євангелії Ісуса Христа.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.