Прес-релізи

Мормонська церква бере участь у VIII Фестивалі релігійного мистецтва в Києві

“Від релігійного мистецтва до релігійної освіченості” – таким був девіз на VIII Фестивалі релігійного мистецтва, що проводився 15 квітня 2015 року в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Доагоманова за сприяння Міністерства освіти і науки України, молодіжної громадської організації “Молодіжна асоціація релігієзнавців” та студентської ради Інституту філософської освіти і науки. 

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів бере участь у такому фестивалі не вперше. Фестиваль---чудова можливість за допомогою церковних матеріалів та музичних номерів більше розповісти про Церкву студентам і всім бажаючим дізнатися про неї. Завдяки фотографій, зроблених фотохудожницею Галиною Литвинюк, яка є членом Церкви, із зображенням сімей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.