Генеральна конференція 2024 року

Жовтнева генеральна конференція Церкви

5-6 жовтня 2024 року

© 2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Генеральні конференції – це збори Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, які об’єднують членів Церкви та її друзі по всьому світу кожні півроку. Провідники Церкви з усього світу діляться надихаючими посланнями зосередженими на Ісусі Христі. Ми запрошуємо представників всіх релігійних традицій і вірувань з усього світу взяти участь у цій події.

Участь у Генеральній конференції допомагає нам дізнатися, як ми можемо знайти мир, надію та радість через Ісуса Христа. Ми дізнаємося, як зміцнювати наші сім'ї, слідуючи вченню Ісуса Христа, і як отримувати особисте керівництво та натхнення від Бога.

Генеральна конференція транслюється в прямому ефірі близько 70 мовами, а згодом перекладається більш ніж 100 мовами. Вона складається з п'яти двогодинних сесій, які ви можете дивитися наживо або у запису.

Розклад сесій конференції

Субота, 5 жовтня 2024

19:00 — ранкова сесія
23:00 — післяобідня сесія
03:00 (6 жовтня 2024) — вечірня сесія

Неділя, 6 жовтня 2024

19:00 — ранкова сесія
23:00 — післяобідня сесія

Як дивитися

Жовтнева генеральна конференція 2024 року транслюватиметься наживо українською мовою на сайті: churchofjesuschrist.org або в додатку «Gospel Library».

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.