Лист Першого Президентства

Жовтнева генеральна конференція 2020 року буде відбуватися лише у віртуальному форматі

Сесії проходитимуть у тому ж форматі, що й під час конференції у квітні цього року

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів звернулося з наведеним далі листом до всіх членів Церкви по всьому світу стосовно жовтневої генеральної конференції 2020 року.

Дорогі брати і сестри!

Хоча в деяких регіонах світу ситуація покращилася, інші регіони все ж продовжують відчувати наслідки серйозної пандемії. Як всесвітня організація, ми вважаємо своїм обов’язком бути гарними громадянами і діяти завбачливо у справі підготовки такої унікальної події, як генеральна конференція, яка традиційно збирає до Солт-Лейк-Сіті тисячі відвідувачів з усієї земної кулі.

Переймаючись здоров’ям і безпекою людей, ми прийняли рішення, що жовтнева генеральна конференція 2020 р. відбуватиметься в такому ж форматі, що і конференція, яка проводилася у квітні цього року. Загальні сесії транслюватимуться як завжди. Однак загальні сесії не буде відкрито для відвідувачів.

Додаткові відомості стосовно генеральної конференції, запланованої на 3 і 4 жовтня 2020 року, будуть повідомлені після остаточного затвердження.

Ми молимося, щоб ми мали найкращі Господні благословення.

Щиро ваші,

Рассел М. Нельсон
Даллін Х. Оукс
Генрі Б. Айрінг

Перше Президентство

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.