Новини

Великоднє послання Першого Президентства — квітень 2019 р.

        

"Він воскрес!" (Див. Від Матвія 28:6). Таким є славетне послання Великодня і величне нагадування про перемогу Ісуса Христа, Сина Божого.

Спаситель воскрес, воскреснемо і ми. Він відстраждав, щоб мати змогу допомогти нам в усіх наших випробуваннях. Він заплатив викуп за нас, дітей Небесного Батька, щоб визволити нас від смерті й гріха.

“Жива надія” (1 Петра 1:3), яку ми отримали завдяки воскресінню, — це наше переконання, що смерть не є кінцем, але необхідним кроком від смертного життя до безсмертя. Ми всі повинні славити Бога за надане воскресіння, яке робить нашу розлуку в смертному житті тимчасовою і дає надію та силу йти вперед.

Ми дякуємо Богові за Його Сина, за Його місію в земному житті й за служіння Господа у Його воскреслому стані. Ми свідчимо, що Ісус є Христос, Син Живого Бога. Він — наш Творець, Спаситель і Викупитель, Заступник перед Батьком і Визволитель. Одного дня Він повернеться, щоб правити і царювати як Цар над царями і Господь над панами.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.