Новини

У старійшини і сестри Ренлунд виявлено COVID-19

Ерік Гокінс, представник Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, зробив таку заяву 5 грудня 2020 року: 

“У старійшини Дейла Г. Ренлунда і сестри Рут Л. Ренлунд тест на COVID-19 виявився позитивним, незважаючи на дотримання загальних профілактичних рекомендацій. Їхній стан ретельно контролюється і, на щастя, у старійшини Ренлунда лише легкі симптоми, а у сестри Ренлунд симптомів немає. Інші провідники Церкви також проходять тестування і дотримуються застережних заходів у зв’язку з цим потенційним ризиком.

Церква дотримується всіх відповідних профілактичних протоколів стосовно відстеження контактів і продовжуватиме виконувати медичні рекомендації щодо цього вірусу для захисту провідників Церкви і громадськості. Ми продовжуємо закликати всіх дотримуватися необхідних кроків для особистого захисту і захисту одне одного під час цієї пандемії, включаючи носіння масок, часте миття рук і дотримання соціальної дистанції”.

 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.