coronavirus.jpg
Новини

Церква відправляє медичне спорядження для допомоги Китаю у боротьбі з коронавірусом

У зв’язку зі зростанням занепокоєння щодо поширення коронавірусу, президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів Рассел М. Нельсон поцікавився у своїх давніх друзів з Китаю, яка саме допомога може знадобитися їм в майбутньому.

Завдяки цьому запиту Церква дізналася про необхідність у захисному медичному спорядженні для дитячого медичного центру в Шанхаї, запаси якого суттєво зменшилися через спалах захворювання в Ухані. Допомогу планують надати у партнерстві з проектом НОРЕ.

 

Чартерний літак доставить першу частину вантажу з центрального єпископського сховища Церкви в Солт-Лейк-Сіті. Другу частину вантажу буде відправлено з церковного сховища в Антланті. За цим проектом буде надіслано 220 000 респіраторних масок, 870 пар захисних окулярів та понад 6 500 пар захисних комбінезонів. Всього 79 піддонів медичного спорядження.  

Відправлені засоби індивідуального захисту призначені для медичних працівників та звичайних громадян. Волонтери-святі останніх днів в Шанхаї будуть готові допомогти з отриманням та розповсюдженням медичних матеріалів тим, хто цього потребуватиме.

Президент Нельсон — кардіо-хірург зі світовим іменем. Завдяки своїй професійній діяльності та церковним покликанням, він пов'язаний тривалою дружбою з людьми Китаю. "Я мав справи із хорошими людьми Китаю протягом десятиліть. Це наші улюблені брати та сестри, — сказав Президент Нельсон, — можливість надати невелику допомогу їм — це привілей для нас. Ми молимося за них і знаємо, що Господь благословить їх".

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.