Новини

Новий довідник для провідників та членів Церкви буде опубліковано у лютому

 

Новий довідник для провідників та членів Церкви було представлено головуючим чинам Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у четвер, 30 січня.

Новий довідник було впорядковано під керівництвом Першого Президентства та Кворуму Дванадцяти Апостолів та опубліковано під назвою "Загальний довідник: служіння в Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів". Загальний довідник замінить нинішні довідники, які складалися з двох частин: "Довідник 1: Для президентів колів та єпископів" та "Довідник 2: Керування Церквою". Новий довідник вийде лише в цифровому форматі та буде доступний для широкого загалу. Його наповнення буде регулярно оновлюватися, своєчасно надаючи необхідну інформацію тисячам провідників в усьому світі, що допоможе їм адаптувати різні церковні програми, норми та процедури до місцевих особливостей, виявляючи любов та турботу.  

"Новий довідник є продовженням процесу відновлення євангелії Ісуса Христа, яке розпочалося двісті років тому", — зазначив старійшина Д. Тод Крістофферсон з Кворуму Дванадцяти Апостолів, який допоміг представити новий Довідник провідникам Церкви. "Відновлення було і продовжить бути процесом навчання того, як служити так, як це б робив Ісус у сьогоднішньому різноманітному світі. Ми молимося, щоб цей новий довідник допоміг провідникам Церкви використовувати свої Богом дані дари, продовжуючи благословляти життя через своє служіння. Ми знаємо, що в цій Церкві є місце для кожного", — додав він.

Новий довідник скрадатиметься з 38 розділів, які будуть доступні англійською мовою на ChurchofJesusChrist.org та у застосунку Євангельської бібліотеки починаючі з 19 лютого 2020 року. Переклад цього видання 51-ю мовою вже розпочато. Було оновлено дев’ять розділів, щоб відобразити новий підхід до певних питань. Майже 80% вмісту нового видання складатиме інформація з попередніх довідників, але її буде упорядковано відповідно до нової організаційної структури. 29-ть розділів буде оновлено протягом 2020 та 2021 років. Детальний огляд оновлень буде опубліковано 19 лютого 2020 року. 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.