20200805_121116_Bell_A43I1824.jpg
Новини

Церква починає видавати три міжнародні журнали

Три журнали слугуватимуть членам Церкви по всьому світу у новому друкованому і цифровому форматах; припиниться видання журналу “Ensign”; журнал для молоді отримає нову назву.

Сьогодні Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів оголосило, що, починаючи з січня 2021 року, Церква замінить свої чотири нинішні журнали на три всесвітні: “Друг” (для дітей), “Заради зміцнення молоді” (для молоді) і “Ліягона” (для дорослих).

Чотири нинішні журнали — це три, які видаються англійською, — “Friend” (для дітей), “New Era” (для молоді) та “Ensign” (для дорослих), а також перекладений багатьма мовами журнал під назвою “Ліягона” (з матеріалами для дітей, молоді і дорослих).

Ця зміна щодо видання журналів буде дуже корисною для святих останніх днів по всьому світу, адже вміст перекладатиметься більшою кількістю мов і частіше, а всесвітня церковна сім’я отримуватиме одні і ті ж послання, що об’єднуватимуть нас через всесвітні журнали.

 

“Церковні журнали є цінним джерелом для вивчення євангелії Ісуса Христа і допомагають відчувати належність до Його Церкви, — проголосило Перше Президентство у листі до всіх святих останніх днів. — Ми бажаємо, щоб члени Церкви по всьому світу передплачували їх і радо сприймали у своїх серцях та домівках ці матеріали, які підтримують віру”.

З початку 2021 року друковані та електронні журнали будуть доступні українською мовою щомісяця.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.