Новини

Церква Ісуса Христа
розпочинає Різдвяну ініціативу 2020 року — #ОсвітиЦейСвіт

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів офіційно розпочала свою глобальну Різдвяну ініціативу 2020 р. —  #ОсвітиЦейСвіт (#LightTheWorld). Зараз, коли цього потребує весь світ, Церква закликає людей нести світло у світ своїм простим, змістовним служінням у цю Різдвяну пору.

                    

Ідеї щодо того, як служити іншим і освітлювати цей світ упродовж Різдвяної пори в цьому році, зараз доступні на сайті у формі календаря на кожен день, в якому представлено 25 простих і безпечних способів, як послужити іншим протягом грудня.

Однією зі складових цьогорічної ініціативи також є 18-хвилинний фільм про народження Христа “Дитя Христос”, доступний багатьма мовами, який можна переглянути на сайті Церкви.

“У ці унікальні й неспокійні часи в нас є нагода змінювати світ на краще простими і природними способами, — сказав старійшина Маркус Б. Неш, генеральний авторитет сімдесятник. — Ми можемо бути світлом, що сяятиме для світу. Ми запрошуємо всіх приєднатися до нас цієї Різдвяної пори і освітити цей світ, кожну людину окремо, одну за одною, саме так, як робив це Спаситель. Разом ми можемо завершити 2020 рік на позитивній ноті”.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.