Nelson-20Nov-Ukr.jpeg
Новини

20 листопада слухайте спеціальне відеопослання надії та зцілення від Пророка

Рассел М. Нельсон, Пророк і Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, поділиться зі світом своїм спеціальним відеопосланням 20 листопада 2020 року, о 20:00 за київським часом.

Це 11-хвилинне відео буде зосереджено на тому, що завдяки Ісусу Христу ми можемо знайти надію та зцілення у цей переломний для всього світу момент великої нестабільності. Воно буде опубліковане через акаунти Президента Нельсона в соціальних медіа (“Фейсбук”, “Інстаграм”, “Твіттер”), а також на головному ютуб-каналі Церкви 31 мовою. Одразу ж після прямого ефіру з’явиться запис відео на сайті Newsroom.ChurchofJesusChrist.org та в євангельських медіа Церкви для перегляду в зручний час та завантаження.

    

Президент Нельсон є апостолом Господа Ісуса Христа з 1984 року. Він став головним провідником Церкви у січні 2018 року. Його час на посаді президента ознаменувався служінням по всьому світу (він відвідав 32 країни й території Сполучених Штатів), розгортанням будівництва все більшої кількості храмів (найсвященніших для нас споруд) і здійсненням суттєвих організаційних змін. Починаючи з квітневої генеральної конференції 2018 р., під час якої його було підтримано у якості президента Церкви, Президент Нельсон розпочав запровадження постійних змін, спрямованих на те, щоб допомогти святим бути більш подібними до Ісуса Христа у служінні, а також на те, щоб краще наголосити на центральному місці Спасителя світу в усьому, що робить Церква.

До того як стати всесвітнім релігійним провідником, Президент Нельсон був кардіохірургом-новатором. Під час інтернатури в Міннесоті в 1951 році він допомагав досліджувати й розробляти перший апарат штучного кровообігу для проведення операцій на відкритому серці. У 1955 році він провів першу в Юті успішну операцію на відкритому серці. Він служив президентом Товариства судинної хірургії, директором Американської колегії торакальної хірургії, головою Ради серцево-судинної хірургії Американської кардіологічної асоціації та президентом Медичної асоціації штату Юти. Він був автором багатьох розділів у медичних підручниках та інших виданнях. Він проводив лекції та відвідував у якості фахівця багато організацій у Сполучених Штатах Америки та в інших країнах.

Президент Нельсон має 10 дітей (дев’ять дочок і одного сина), 57 онуків та 127 правнуків. Його перша дружина (і мати їхніх 10 дітей), Данцель, померла близько 16 років тому. Двоє їхніх дочок (Венді та Емілі) померли від раку. Вони з його другою дружиною, Венді, перебувають у шлюбі з 2006 року.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.