Новини

Церква готується до Генеральної конференції

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) з усього світу візьмуть участь у 188-й річній Генеральній конференції, яка розпочнеться цими вихідними.

Мормони збираються двічі на рік, щоб послухати, як провідники Церкви діляться своїми посланнями духовного скерування і натхнення на теми, пов’язані з євангелією Ісуса Христа. Людей інших вірувань також запрошують взяти участь. Вперше, після свого покликання в якості Президента всесвітньої Церкви, головувати на Генеральній конференції Президент Рассел М. Нельсон.

 

Збори пройдуть в Конференц-центрі, що в Солт-Лейк-Сіті, США, у залі, розрахованому на 21 тисячу осіб та транслюватимуться наживо багатьом мільйонам глядачів у всьому світі.

Сесій Генеральної конференції будуть транслюватися наживо з Конференц-центру (за київським часом):

Суботня ранкова сесія, 31 березня о 19:00.

Суботня післяобідня сесія, 31 березня о 23:00.

Генеральна сесія священства, 1 квітня о 03:00.

Недільна ранкова сесія, 1 квітня, 19:00.

Недільна післяобідня сесія, 1 квітня, 23:00.

Сесії конференції українською можна буде переглянути наживо за посиланням.

Крім трансляцій в місцеві каплиці по всьому світу через церковні супутникові системи, Церква передає і транслює конференцію в прямому ефірі 30-ма мовами на LDS.org. Протягом двох наступних тижнів виступи з генеральної конференції стануть доступні на каналі в застосунку Євангельська бібліотека та на сторінці Генеральних конференцій. Їх буду перекладено 80 мовами.

Церква одразу розмістить виступи конференції багатьма мовами на своїх офіційних каналах в соціальних медіа. Людей заохочують ділитися цими посланнями, використовуючи хештег #LDSconf та #ГенКонф.

Перша Генеральна конференція проводилася у 1830 році, одразу після організації Церкви. Зараз кількість членів Церкви становить понад 16 млн по всьому світу.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.