Новини

Святі останніх днів на урочистих зборах підтримують нове Перше Президентство

У Кворум Дванадцятьох Апостолів покликано два нових провідника

31 березня 2018 року, Президента Рассела М. Нельсона було підтримано як пророка, провидця, одкровителя та президента Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) під час урочистих зборів членів Церкви по всьому світу.

Далліна Х. Оукса було підтримано як першого радника та Генрі Б. Айрінга як другого радника у Першому Президентстві — вищому провідному органі Церкви.

 

Нове Перше Президентство було названо та представлено ЗМІ 16 січня, але на суботній ранковій сесії річної генеральної конференції Церкви, яка проходила у Конференц-центрі, у Солт-Лейк-Сіті, для Святих останніх днів по всьому світу була перша можливість публічно підтримати своїх нових провідників.

На суботній ранковій сесії урочистих зборів було також оголошено імена двох нових членів Кворуму Дванадцятьох Апостолів. Старійшина Герріт У. Гонг та старійшина Уліссес Соарес були підтримані як нові члени цього кворуму. Вони заповнили місця, які звільнилися внаслідок смерті Президента Томоса С. Монсона та старійшини Роберта Д. Хейлза.

                   

Старійшина Герріт У. Гонг

До покликання в Кворум Дванадцятьох старійшина Герріт У. Гонг служив членом Президентства Кворуму Сімдесяти. Він став генеральним авторитетом у квітні 2010 року, а членом Президентства Сімдесяти — 6 жовтня 2015 р. В 2011-2015 рр. старійшина Гонг був членом президентства Азійської території.

Старійшина Гонг народився в сім’ї Уолтера та Джин Гонг в грудні 1953 року та виріс в Пало-Альто, штат Каліфорнія, США. Він отримав диплом бакалавра у сфері загальних наук та досліджень Азії в Університеті Бригама Янга. Пізніше він отримав диплом магістра та докторську ступінь в сфері міжнародних відносин в Оксфордському університеті, де отримував почесну стипендію Родса. Він працював в Держдепартаменті США; був помічником посла США в Пекіні, Китай; працював на кількох посадах у Центрі стратегічних та міжнародних досліджень у Вашингтоні, США.

Він служив місіонером в Тайванській місії, членом Вищої ради колу, лідером групи первосвящеників, президентом Недільної школи колу, вчителем семінарії, єпископом, керівником місії колу, президентом колу та територіальним сімдесятником.

В січні 1980 року старійшина Герріт У. Гонг одружився із Сюзан Ліндсі в храмі Солт-Лейк-Сіті. У Гонгів четверо дітей.

                      

Старійшина Уліссес Соарес

Старійшину Уліссеса Соареса підтримали в якості представника Вищої влади Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів із Кворуму Сімдесяти 2 квітня 2005 року. 6 січня 2013 року він став членом Президентства Сімдесяти. До цього він служив радником в президентстві Африканського Південно-східної території, президентом Бразильської території та радником в президентстві Бразильської Південної території.

Старійшина Соарес отримав ступінь бакалавра за спеціальністю «Економіка та бухгалтерський облік» в Папському католицькому університеті Сан-Паулу, а пізніше отримав ступінь магістра в бізнесі та адмініструванні. Він був бухгалтером та аудитором в мультинаціональних корпораціях в Бразилії та директором мирських справ Церкви в Сан-Паулу.

Старійшина Соарес служив у багатьох церковних покликаннях, серед них: місіонер Бразильської місії Ріо-де-Жанейро, президент кворуму старійшин, радник у єпископаті, член вищої ради колу, виконавчий секретар колу, регіональний представник служби благополуччя, президент колу та президент Португальської місії Порту (2000–2003 рр.).

Уліссес Соарес народився в Сан-Паулу, Бразилія, 2 жовтня 1958 року. В жовтні 1982 року він одружився з Розаною Фернандес. У них троє дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.