Новини

Світло Різдва: послання від Президента Рассела М. Нельсона

Пророк і Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, Рассел М. Нельсон, запрошує всіх у цю різдвяну пору змінювати на краще життя людей.

“Коли так багато людей навколо нас обтяжені страхом і непевністю, — каже Президент Нельсон у новому відеозверненні, — я запрошую вас знайти у своєму серці місце для тих навколо вас, кому, можливо, важко побачити Світло Спасителя і відчути Його любов. Жодний подарунок не матиме такого значення, як вчинки чистої любові, яку ви запропонуєте самотнім, втомленим і виснаженим. Це ті дари, які нагадують нам і їм про справжню мету цієї пори: про дар Сина Бога, Ісуса Христа, Який народився, щоб прогнати будь-який страх і принести вічне світло і радість усім, хто йтиме за Ним”.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.