Новини

Церква розпочала різдвяну ініціативу “Освіти цей світ”

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів розпочала свою щорічну різдвяну ініціативу “Освіти цей світ”, у прагненні “Освітити цей світ любов’ю”, що є темою цього року.

“Ісус Христос є Світлом для світу, — сказав старійшина Маркус Б. Неш, генеральний авторитет сімдесятник, один з організаторів цієї міжнародної ініціативи. — Ті, хто йдуть за Ним, живуть зі світлом, радістю і надією, навіть у темні часи (Від Іван 8:12). Згадуючи цієї Різдвяної пори про Його народження, давайте також пам’ятати про Його взірцеве життя і те, чого Він нас навчав”.

Цьогорічна ініціатива "Освіти цей світ" почнеться з виходу відео “Освіти цей світ любов’ю”, яке пропонує нам усім стати учасниками найвеличнішої історії, яку будь-коли розповідали, через прості і маленькі вчинки доброти.

 

Сторінка ініціативи включає “Календар щоденного служіння” з ідеями для служіння. Він починається зі Щедрого вівторка, 30 листопада, і триває до дня Різдва.

 

Відео “Дитя Христос”, вперше представлене у 2019 році, буде знову показано в рамках багаторічних зусиль — допомогти людям усього світу зосередитися у цю святкову пору на Спасителі.

Це відео, тривалістю 18 хвилин з історією про народження Ісуса, яскраво зображує священні події, які містяться в євангеліях Матвія та Луки у Біблії. Це відео допомагає пройти шляхом Йосипа та Марії з Назарета до Віфлеєму, бути свідками здивування пастухів на полях Юдеї і відчути радість Мудреців, що схилилися на колінах перед Світлом для світу — Спасителем Ісусом Христом.

Щороку члени Церкви в Україні чекають на наближення різдвяної пори, коли все навколо наповнюється особливим духом Різдва. Ініціатива #ОсвітиЦейСвіт допомагає відчути себе частиною великої сім’ї, яка має спільну різдвяну мету — підтримати інших і поділитися з ними любов’ю, якої навчає Спаситель. Незважаючи на цьогорічні обмеження для особистого спілкування, ініціатива #ОсвітиЦейСвіт здатна наповнити наш інформаційний простір історіями любові, служіння та справжніми різдвяними дивами. Ми запрошуємо всіх людей приєднатися до святкування Різдва Христового і освітити цей світ любов’ю.

#ОсвітиЦейСвіт — це всесвітня ініціатива служіння, яку щороку проводить Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів. З 2016 року #ОсвітиЦейСвіт переросла у всесвітню ініціативу з мільйонами учасників кожного Різдва. Докладніше про це можна дізнатися на сайті.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.