Новини

Сучасне медичне обладнання та меблі надано Кодимській міській лікарні

Кодимська міська лікарня отримала сучасні дитячі меблі та медичне обладнання для хірургічного відділення. Устаткування було надано в якості благодійної допомоги та завдяки пожертвам членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів.

Оцінюючи дитячі ліжка та пеленальні столики Олена Охріменко, співробітник Кодимської міської ради, зазначила: "За оцінкою персоналу відділення, це не тільки суттєва, а й якісна та модернова допомога. ... Це одна з численних акцій, які вже реалізовані, на підтримку соціальної сфери Кодимської громади. Щира подяка вам за це! Від громади. Від влади". — додала пані Олена.

Завідувач хірургічного відділення Віктор Калугін, назвавши отриманий електрохірургічний коагулятор "мрією", запевнив, що "вже сьогодні його буде використано під час проведення планової операції хворому". Надане обладнання дозволить збільшити кількість та види операцій.

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів веде активну гуманітарну діяльність в Україні вже 26 років, співпрацюючи з державними та приватними установами, а також з іншими благодійними організаціями, допомагаючи людям, які цього потребують. 

Більше про цей гуманітарний проєкт ви можете дізнатися з допису пані Олени Охріменко в Facebook.

    

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.