Новини

Старійшина Беднар зустрівся з провідниками Церкви в Україні

Член Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів старійшина Девід А. Беднар зустрівся 5 вересня 2020 року з провідниками Церкви в Україні. Зустріч відбулась онлайн задля убезпечення аудиторії від можливого захворювання COVID-19.

Брати і сестри — провідники приходів з різних міст України — мали можливість поспілкуватися зі старійшиною та сестрою Беднар і поставити їм запитання щодо різних аспектів свого служіння. На зустрічі також були присутні старійшина Бом, радник в президентстві Східноєвропейської території, зі своєю дружиною, та місцевий представник кворуму сімдесятьох – старійшина Асташов.

Головна мета подібних зборів – підтримати місцевих провідників та надати відповіді на можливі запитання. Під час зустрічі старійшина Девід А. Беднар передав послання любові святим останніх днів з України від президента Церкви Рассела М. Нельсона та Кворуму Дванадцятьох.          

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.