Новини

Руки допомоги мормонів на Олімпійських іграх в Південній Кореї

Руки допомоги мормонів — це всесвітня церковна програма волонтерського служіння, яка цього року організувала та забезпечує діяльність центру, що підтримує проведення зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані, Південна Корея.

 

Щодня в олімпійському центрі "Руки допомоги" 20 волонтерів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) допомагають в якості перекладачів вісьмома мовами. У Центрі можна зігрітися, отримати доступ до Інтернету та підзарядити свої електронні пристрої. В приміщені в прямому ефірі транслюються олімпійські змагання, відвідувачі можуть насолодитися теплими напоями або скористатися зоною розваг для дітей, зробити пам'ятне фото у фотозоні зимових видів спорту та навіть поцікавитися дослідженням свого родоводу. Кожен бажаючий може безкоштовно скористатися всіма послугами Центру.

Центр також співпрацює з поліцейським департаментом у сфері запобігання злочинній діяльності, націленій на іноземних відвідувачів Олімпійських ігор.

Пан Го Кванг-янг, директор міського волонтерського руху у місті Каннин, зазначив, що "волонтерська допомога та вміння, запропоновані в Центрі, допоможуть місту й у подальшому розвитку".

Центр "Руки допомоги" відкрито щодня протягом цьогорічних Олімпійських та Паралімпійських ігор до їх завершення 25 березня 2018 року.

Додаткові матеріали

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.